priprema

  1. Pileća krilca očistite, operite i osušite pa ih uvaljajte u mješavinu soli, papra i crvene paprike.
  2. Zagrijte ulje u tavi pa pržite krilca sa svake strane desetak minuta, dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Ostavite ih da se malo ohlade.
  3. Zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva. Pomiješajte kečap s nekoliko kapi tabasca pa time dobro namažite krilca sa svake strane.
  4. Poredajte ih jedno pokraj drugog na namašćeni grill u pećnici i ispod stavite posudu za skupljanje masnoće. Na srednjoj rešetki pecite 10-15 minuta, dok ne postanu hrskava i smeđa.
  5. U međuvremenu u maloj posudi pomiješajte svježi sir s naribanim hrenom i vrhnjem. Posolite i popaprite.
  6. Operite i očistite celer pa ga narežite na komade duge 15 cm. Poslužite hrskava krilca s umakom od svježeg sira i celerom.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte