Kobe govedina cijena

Kobe govedina cijena

Kobe govedina cijena dijamantna za mramorno prošarano meso

Govedina o kojoj se ispredaju prave urbane legende izgleda mramorno prošarana, sa savršenim rasporedom masnog i mesnog tkiva, proglašenajenajboljomgovedinomnasvijetu i prodaje se po dijamantnim cijenama koje si vrlo malo ljudi može priuštiti. Kobe govedina cijena svojim astronomskim visinama ne spriječava gurmane da isprobaju taj biser potpuno prirodne kvalitete, mnogi sladokusci će zatražiti brze pozajmice, samo da jedanput okuse to svjetsko kulinarsko čudo. Je li taj skupi ekstravagantni luksuz samo hir razmaženih bogataša ili to mramorno meso stvarno krije veliku uzgojnu kulinarsku tajnu razjašnjavaju svjetski poznati chefovi koji si ni sami obično ne mogu priuštiti taj skupi užitak iako ga spremaju za razmažene bogataše. Kobe govedina cijena u svakoj zemlji gdje se može nabaviti opravdava i potvrđuje posebnu i jedinstvenu kvalitetu te rijetke govedine. Već jako dugo bogate zemlje pokušavaju uzgojiti svoju verziju takvog goveda, ali nije stvar samo u genetici, nego i u podneblju, travama na ispaši i svim ostalim aktivnostima oko uzgoja, da su mnogi uzgoji slično govedo, a nitko isto.

Kobe govedina cijena je astronomska u dolarima, eurima, funtama i svim ostalim valutama

Eto, dok ljudi žive sve neprirodnije, nezadovoljnije i nesretnije, Japanci uspijebaju uzgojiti sretna goveda, pa zar je onda čudno što njihovo meso, posve zaslužno drži svoju cijenu u samom vrhu na cijelom svijetu i ne pada. Kobe govedina cijena je astronomska u dolarima, eurima, funtama i svim ostalim valutama zemalja u kojima se pojave na tržištu. Da bi održali cijenu i kvalitetu, da bi mit o ovom nevjerojatnom govedu sve je pod kontrolom, količina goveda, način prehrane, sve ostale aktivnosti oko tih goveda. Nema hiperprodukcije, nema neprirodnog tova, radi veće količine mesa, nema kemije, dodataka prehrani, vitamina, nema preuranjenog odvoza u klaonice, te krave bolje žive nego neki ljudi. Kobe govedina cijena je određena količinom te posebne govedine na tržištu i stalno raste. Kada nečega nema dovoljno, tome cijena raste, manje je više, to je nepogrešiva japanska matematika. Bolje je prodati jednu kravu za 100. 000 eura, nego deset krava za isti ili manji iznos.

Kobe govedina cijena, meso s geografskim porijeklom

Pokušaji križanja kobe goveda sa drugim pasminama u svijetu nije dao željene rezultate, zato ako vam netko nudi američku kobe govedinu ne nasjedajte, jer kobe govedina je meso sa originalnom genetskom kartom i točnim geografskim porijeklom. Iako je je i današnje kobe govedo dobiveno križanjem sa govedima koja su uvezena iz Kine u Japan kada i riža, od tog sretnog spoja se ništa nije mijenjalo. Kobe govedina cijena samo propisno označenog mesa kao kobe govedina, može proći, ne plaćajte imitacije i krivotvorine, jer je to više od rasipnosti. Mnogi bioinženjeri po cijelom svijetu pokušavaju stvoriti stvarnu kopiju originalnog kobe goveda, no do sada je to u kvaliteti mesa ostao nedosegnuti cilj. Morali bi prekopirati i sve ostale uvjete uzgoja, kao i podneblje, da uspiju. Kobe govedina cijena je prevelika, u svakom slučaju, ali vrijedi svakog novčića. Sigurno su i drugi uzgajivači po svijetu uzgojili neke kvalitetne pasmine, ali kobe govedina je simbol i mit o drugačijem načinu života.

Komentiraj

Više recepata

Najskuplji noževi za kuhinju

Najskuplji noževi za kuhinju

Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom

Orange Juice

Boiled Crab

Baked Bread