Recept

Četvorinice za juhu

By: Kuhaj.hr

Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.

četvorinice za juhu

Serviranja

4

Vrijeme pripreme

45 minuta

Tip jela

Tjestenina

Sastojci

  • 1 žlica masti
  • 2 jaja
  • 1/8 litre mlijeka
  • brašna po potrebi
  • 1/2 žličice praška za pecivo

Korak po korak instrukcije

Korak 1

Izmiješajte pjenasto 1 žlicu masti, dodajte 2 žumanca, 1/8 od litre mlijeka i brašna po potrebi.


Korak 2

U brašno dodajte 1/2 žličice praška za pecivo, a na kraju snijeg od 2 bjelanca. Tijesto mora biti rijetko kao za palačinke.


Korak 3

Sve dobro izmiješajte. U plitici ugrijte malo masti, a kad ova uzavri, izlijte tijesto unutra i stavite u pećnicu.


Korak 4

Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.

Komentiraj

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Više recepata

Najskuplji noževi za kuhinju

Najskuplji noževi za kuhinju

Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom

Orange Juice

Boiled Crab

Baked Bread