Recept

Četvorinice za juhu

By: Kuhaj.hr

Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.

četvorinice za juhu

Serviranja

4

Vrijeme pripreme

45 minuta

Tip jela

Tjestenina

Sastojci

  • 1 žlica masti
  • 2 jaja
  • 1/8 litre mlijeka
  • brašna po potrebi
  • 1/2 žličice praška za pecivo

Korak po korak instrukcije

Korak 1

Izmiješajte pjenasto 1 žlicu masti, dodajte 2 žumanca, 1/8 od litre mlijeka i brašna po potrebi.


Korak 2

U brašno dodajte 1/2 žličice praška za pecivo, a na kraju snijeg od 2 bjelanca. Tijesto mora biti rijetko kao za palačinke.


Korak 3

Sve dobro izmiješajte. U plitici ugrijte malo masti, a kad ova uzavri, izlijte tijesto unutra i stavite u pećnicu.


Korak 4

Hladno režite na četvorinice. Poslužite napose na tanjuru, a odozgo nalijte vruću juhu.

Komentiraj

Više recepata

Najskuplji noževi za kuhinju

Najskuplji noževi za kuhinju

Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom

Orange Juice

Boiled Crab

Baked Bread