Pašteta od teleće jetre
By: Kuhaj.hr
Pašteta od teleće jetre ukusna je delicija koju možete napraviti sami kod kuće. Vrlo je zdrava i hranjiva.

Serviranja
4
Vrijeme pripreme
2 sata
Tip jela
Hladno predjelo
Sastojci
- teleća jetra
- mlijeko
- 2 jaja
- 2 slane srdele
- crveni luk
- 1 žličica gorušice
- sol i papar
- 1 žlica limunova soka
- 1 žličica masti
Korak po korak instrukcije
Korak 1
Teleću jetru držite 2 sata u mlijeku. Potom cijelu ispecite, sameljite u stroju za meso, dodajte 2 tvrdo kuhana jaja, 2 slane srdele ili filet od slanih srdela, naribajte 1 crveni luk.
Korak 2
Sve dobro izmiješajte i od svega napravite loptu ili piramidu da izgleda kao kaktus.
Korak 3
Naokolo izbockajte vilicom, a na vrh zabodite 2-3 lista mladog poriluka i ukrasite po ukusu.
Komentiraj
Više recepata
Artičoke s graškom
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Najskuplji noževi za kuhinju
Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom
Kobe govedina cijena
Govedina o kojoj se ispredaju prave urbane legende izgleda mramorno prošarana, sa savršenim rasporedom masnog i mesnog tkiva, proglašenajenajboljomgovedinomnasvijetu i prodaje se