Makrobiotička hrana

Ratatuj
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Artičoke s graškom
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Juha od cikle
Recept za juhu od cikle. Brzo pripremite svoju omiljenu juhu koja je zdrava i ukusna. Juha od cikle može se spremiti na više načina, ovo je jedan od njih.
Usoljena crvena paprika
Usoljena crvena paprika u staklenci. Recept kako napraviti usoljenu papriku i spremiti ju za zimnicu. Pokušajte provjerenim receptima naših predaka.
Pirjano povrće za đuveč
Pirjano povrće za đuveč možete pripremiti kao zimnicu. Punite u staklenku te skladištite na hladnom i tamnom mjestu kako bi ostala sviježa.
Domaći ajvar
Recept za domaći ajvar. Postoje mnogi recepti za ajvar, a mi ćemo se danas pozabaviti receptum koji je višestruko provjeren.
Pašteta od teleće jetre
Pašteta od teleće jetre vrlo je zdrava i hranjiva namirnica. Ukusan recept za jetrenu paštetu od teletine koji svaki put uspije.
Umak od hrena
Umak od hrena možete napraviti u blažoj ili ljućoj varijanti ovisno kako vam odgovara. Za svega 15 ak minuta složite umak koji paše uz mesna jela.
Umak od rajčica
Umak od rajčica najčešće se poslužuje uz kuhano meso. Napravite domaći umak od rajčice za svega sat vremena pripreme uz osnovne namirnice iz vrta.
Tijesto za rezance
Tijesto za rezance po bakinom receptu. Napravite domaće rezance za juhu pomoću ovog vrlo jednostavnog starinskog recepta naših baka.
Četvorinice za juhu
Četvorinice za juhu su tjestenina koja se hladna reže, a zatim se preko nje sipa vruća juha. Jednostavan recep za fini dodatak svakoj juhi.
Farfalle s teletinom i paprikama
Blago popržene trakice teletine zajedno s mladim lukom, paprikama i estragonom čine ukusan umak za mašnice od tjestenine.