Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Najskuplji noževi za kuhinju
Iz mnogih kulinarskih natjecanja su mnogi gledatelji naučili da svi strastveni kuhari i kuhariceu natjecanja ulaze i izlaze sa svojim noževima. Kulinarski blogovi i gastro nomadi nas isto vode tragom
Kobe govedina cijena
Govedina o kojoj se ispredaju prave urbane legende izgleda mramorno prošarana, sa savršenim rasporedom masnog i mesnog tkiva, proglašenajenajboljomgovedinomnasvijetu i prodaje se
Što je Wagyu steak
Tajna želja svakog gurmana koji drži do svog renomea da uvijek želi isprobati sve egzotične i rijetke delikatese, a Wagyu steak je toliko rijedak i toliko skup da si ga ni najbolji chevi ne mogu priuš
Ratatuj
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Artičoke s graškom
Artičoke s graškom su omiljeno jelo vegana. Napravite ovo jelo po receptu koji vam donosimo. Artičoke s graškom poslužite uvijek na toplom tanjuru.
Juha od cikle
Recept za juhu od cikle. Brzo pripremite svoju omiljenu juhu koja je zdrava i ukusna. Juha od cikle može se spremiti na više načina, ovo je jedan od njih.
Pašteta od teleće jetre
Pašteta od teleće jetre vrlo je zdrava i hranjiva namirnica. Ukusan recept za jetrenu paštetu od teletine koji svaki put uspije.
Tijesto za rezance
Tijesto za rezance po bakinom receptu. Napravite domaće rezance za juhu pomoću ovog vrlo jednostavnog starinskog recepta naših baka.
Četvorinice za juhu
Četvorinice za juhu su tjestenina koja se hladna reže, a zatim se preko nje sipa vruća juha. Jednostavan recep za fini dodatak svakoj juhi.
Farfalle s teletinom i paprikama
Blago popržene trakice teletine zajedno s mladim lukom, paprikama i estragonom čine ukusan umak za mašnice od tjestenine.
Tortille od pšeničnog brašna
Tortille napravljene od pšeničnog brašna umjesto kukuruznog tradicionalno su jelo u sjevernom Meksiku, te ih je lakše napraviti nego one od kukuruza.
Prženi grah
Ovo je klasični prilog uz meksička glavna jela, bez obzira je li riječ o peradi ili mesu, povrću ili siru.
Meksička riža
Jednostavno, a ipak živopisno i ukusno jelo od riže, izvrstan je odabir kao prilog uz glavno jelo.
Marinirane pečene paprike
Marinirane pečene paprike su izvrstan odabir kao prilog, a pečenje paprika na roštilju olakšava guljenje kože, i daje im slasni i pomalo zadimljeni okus.
Palačinke od kukuruznog brašna
Grubo mljeveno kukuruzno brašno, važan je sastojak u meksičkim jelima. Ovdje je kombinirano sa slatkim kukuruzom u laganom i neobičnom predjelu.
Guacamole
Guacamole je jedno od najpoznatijih meksičkih jela. Izvrsno je kao samostalno jelo na početku obroka ili kao sastojak u drugim receptima za meksička jela.
Tortellini primavera
Primavera ili proljeće na talijanskom jeziku dolazi s ovim laganim i svježim jelom od mrkve, cvjetića brokule i sirom punjenih jastučića tjestenine.
Nabujak od sira i šunke
Lagano i prozračno jelo sadrži umućena jaja, šunku i sir. Kako biste bili sigurni da će nabujak narasti kako treba, nemojte previše ulupati bjelanjke.
Integralni prepečenac s nabujkom od gljiva
Jednostavnoj inačici klasičnog francuskog nabujka dijonski senf daje blagu aromu. Ovaj recept možete prilagoditi prema osobnom ukusu.